VitaFresh D-vitamiini

Purutabletti on helposti pureskeltava ja miellyttävän makuinen. Vain yksi tabletti päivässä riittää! Suomalaiset terveysviranomaiset suosittelevat D-vitamiinivalmisteen käyttöä lähes kaikille suomalaisille. Lapsille ja yli 75-vuotiaille suositellaan D-vitamiinilisän nauttimista myös kesällä, koko väestölle vähintään syyskuusta huhtikuun loppuun, (mikäli ruokavalio ei sisällä hyvin runsaasti D-vitaminoituja maitovalmisteita ja kalaa). Mikäli suojaat ihosi vaatteilla, käytät aurinkovoiteita tai oleilet paljon sisätiloissa, tarvitset D-vitamiinilisää todennäköisesti kesälläkin.


D-vitamiinin terveyshyötyjä ovat muun muassa:

• Vahvistaa luustoa

• Ylläpitää lihasten toimintaa

• Vahvistaa hampaita

• Parantaa vastustuskykyä

D3-Vitamiini

30 tbl. 5,95 €

D3-Vitamiini

180 tbl. 29,90 €

En tällä kertaa hyödynnä edullista tarjousta, vaan osallistun vain arvontaan.

Kyllä! Osallistun raha-arvontoihin ja voin voittaa 5.000,00 € matkarahaa, 7000,00 € tai 30.000,00 € puhtaana käteen!

Tilaukseni jatkuu tarjousjakson jälkeen aina edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Kestotilauksen voi irtisanoa yleisten tilausehtojen mukaisella irtisanomisajalla.

Tilaajan tiedot

Kyllä kiitos! Aller Media sekä sen konserniyhtiöt ja yhteistyökumppanit saavat lähettää minulle tietoa uutuustuotteista ja -palveluista sekä muista eduista ja tapahtumista.

tekstiviestitse sähköpostitse

Vahvista tilaus

Lähettämällä tämän lomakkeen vahvistan lukeneeni tietosuojaselosteen ja hyväksyn yleiset tilausehdot. Määräaikainen tilaus päättyy tilauskauden loppuun. Kestotilaus jatkuu voimassa olevaan tilaushintaan irtisanomisehtojen mukaan.

VERKKOMAKSU


LASKU


MOBIILIMAKSU